Новини / Ваша Високопреподобність, отець настоятель, дорогий батюшка Димитрій! / Ваша Високопреподобність, отець настоятель, дорогий батюшка Димитрій!

Ваша Високопреподобність, отець настоятель, дорогий батюшка Димитрій!

08.11.2022

Ваша Високопреподобність, отець настоятель, дорогий батюшка Димитрій! І знову єдиними устами нашої православної громади, вустами, що глаголюють від повноти серця, в день пам'яті страстотерпця Димитрія Солунського ми вітаємо Вас з Днем Ангела! Сьогодні ми продовжуємо традицію складання спільного привітання з невеликих привітань постійних парафіян нашого храму. Привітань цілими сім'ями та окремих парафіян, у віршованій формі та прозі, але, головне з найщирішими та добрими почуттями.

 

Дорогий наш Батюшка, від щірого серця вітаємо Вас зі святом Вашого Небесного покровителя та наставника!!!
Бажаємо, щоб по молитвах Вашого Святого, Димитрія Солонського, посилав Вам Господь мудрості, здоров‘я, злагоди ти миру!!!
Щоб не дивлячись, не на які життєві труднощі, Вам вистачало сил на нові звершення, бо нам так потрібна Ваша стійкість і приклад, в ці неспокійні часи!!!
Ми дуже любимо Вас та дякуємо Богу, за те, що Ви є в нашому житті, в нашому Храмі, в нашому місті, в нашій країні!!!
Дай Боже Вам, ще многая літа в любові, в молитві, з щасливими очами та радісною посмішкою, як завжди! Родина Данилових.

 

 Дорогий наш Батюшка Отець Димитрій! Прийміть наші найщиріші привітання з днем Ангела!!!
Нехай Вам у всі часи і на всіх дорогах життя завжди супроводжує благословення Боже! Нехай світло надії у Вашому серці ніколи не згасне, хай щаслива зірка світить над дорогою земною! Поможи Боже, щоб Ваше добре слово, наймудріші поради і найщиріша молитва знайшли своє місце в серці кожного з нас!!!
Бажаємо вам Божої благодаті, духовної радості, здоров’я, кріпості духовних і тілесних сил на многії літа!                Родина Мокальових.

***********************************************

 Дорогий наш батюшка Димитрій!
Від щирого серця вітаємо Вас з Днем ангела!!!
Бажаємо Вам милості від Бога, міцного здоров'я та радості від кожного прожитого Вами дня!
Дуже хочеться, щоб вашої любові та уваги до нас вистачило на многая літа!!!

***********************************************

Дорогий Батюшка Димитрій!
Прийміть найщиріші вітання з днем ангела!
Сердечно вітаєм Вас з цим світлим святом та бажаємо, щоб по молитвам Вашого небесного покровителя, Господь дарував Вам міцне здоров'я, душевний спокій, довголіття, милість, благодать, допомогу в Вашому служінні!
Ви людина доброї душі та з великим добрим і люблячим сердцем!
Ви справжній Батько, духовний і душевний Отець для незліченної кількості людей!
Нехай Господь береже Вас і сторицею воздає Вам за Вашу підтримку, молитви та любов до нас грішних!
Нехай по молитвам Свмч.Димитрія Солунського, Господь пошле МИР нашій країні і до рідного Храму Свв.Бориса і Гліба, нарешті, із далеких країв повернуться Ваші духовні чада.
Многая і благая літа!!!
З великою повагою та вдячністю, сім'я Юрченко.

*********************************************

Прошу Вашого благословення, святіший Отець Дмитрій і з дозволу привітати Вас з Днем Ангела!
Нехай всі починання будуть на славу та на благо цього світу, хай всі старання і зусилля неодмінно вінчаються успіхом, нехай парафіяни ніколи не втратять доброї віри і сили любові до Бога, нехай у Вашому житті завжди горить вогонь надії і удачі.Нехай кожен день вашого життя буде наповнений добром і любов’ю до Бога! Бажаю вам відмінного здоров’я, гармонії в душі і Господнього благословення! Нехай служіння Богові приносить вам справжню радість, адже це ваше покликання! сім'я Шишко.

*******************************************

Дорогий наш батюшка Димитрій.
Від щирого серця вітаємо з днем Ангела Вас, вітає сім'я Бодун.
Бажаємо Вам кріпко здоров'я, натхнення і успіхів в вашому благородному служінні Богу і людям.
Спаси Господь!

*****************************************

Щиро і сердечно вітаємо дорогого отця Димитрія з Днем Ангела! Дорогий Батюшка! Ви -наш духовний орієнтир, без якого ми збиваємося з вірного шляху! Ви добра, світла в щедра душею людина, справжній люблячий пастир! Тож бажаємо Вам завжди бути на стороні світла і любові, мати щасливу, довгу і плідну дорогу життя благословенну Господом! Будьте здорові молитвами Вашого Небесного покровителя великомученика Димитрія Солунського на многая і благая літа!!!
З любов'ю про Господа, родина Севрюкових. 

***************************************** 

З повагою і любов'ю вітаємо Вас з Днем Ангела наш дорогий настоятелю отець Димитрій! Нехай цей день буде для Вас дійсно радісним, святковим, наповнений Божою ласкою і теплом. Нехай Ваш Ангел, Вас оберігає на всякий час, хоронить від усього злого і допомагає у добрих ділах на Христовій ниві.
Низький уклін, Вам за допомогу, в дорозі життя до Христа.
Мирного неба. Родина Шевченко.

***************************************** 

Дорогий отець Димитрій!
Від Всієї душі вітаємо Вас з днем Ангела!

Нехай Ваш Небесний покровитель осяює шлях служіння своїм заступництвом, нехай невпинно молиться за Вас перед Престолом Божим! Здоров'я Вам та духовних сил, тепла і чудових миттєвостей, успіхів та звершень в усіх Ваших добрих справах і починаннях під Покровом Божої Матері! Нехай Вас благословляє Господь на многая і благая літа!
Родина Грищенко.

***************************************** 

Додати коментар